Tervetuloa uudelle sivustolle!

Vuoden 2021 Oulaisten Musiikkiviikkojen visuaalisen ilmeen kuvitukseksi on valittu Lotta Nevanperän teos ”Vapaita sovituksia”.

Tänä vuonna jo 35. kerran järjestettävien Oulaisten Musiikkiviikkojen visuaalinen ilme on kokenut muodon muutoksen. Juhlavuotta kunnioitetaan päivitetyllä visuaalisella ilmeellä ja täysin uusitulla nettisivustolla.

Vanhaa ja tuttua ripauksella uutta!

Oulaisten kaupunki on solminut kolmevuotisen kumppanuussopimuksen kuvataiteilija Lotta Nevanperän kanssa kuvataiteellisten teosten käyttöoikeudesta osana Oulaisten Musiikkiviikkojen markkinointia. Juhlavuoden juhlistamisen lisäksi yhteistyön tavoitteena on paitsi kohottaa Oulaisten Musiikkiviikkojen visuaalista ilmettä, myös tuoda esiin paikallista osaamista hankkimalla kuvataiteellisen teoksen käyttöoikeus nimenomaan oulaistelaislähtöiseltä kuvataiteilijalta.

Menneiden vuosikymmenien aikana Musiikkiviikoilla on nähty ja kokeiltu monenlaista ilmettä. Uuteen ilmeeseen on säästetty jotain vanhaa ja tutuksi tullutta, mutta tuotu myös ripaus uutta twistiä ja toivottavasti ajan hampaissa kestävää suunnittelua. Tavoitteenani on luoda pitkät perinteet omaavalle tapahtumalle oma tunnistettava, yhtenäinen ja arvoisensa tyyli, joka toivottavasti kestää myös vaihtuvien trendien maailmassa.

Anna Koivukangas, Oulaisten kulttuuritoimi

Täältä Ajankohtaista-blogista löydät tapahtuman tuoreimmat tiedotteet. Uusi sivusto kehittyy ja täydentyy tapahtuman lähestyessä niin laajemmilla artistien esittelyillä kuin lippukaupallakin, joten tulethan vierailemaan toistekin!