Liput

Ennakkolipunmyynti on alkanut netissä Lippu.fi kautta!
Myös Makuja ja musiikkia -tilaisuuden liput sekä OP Suomenselän alennukseen oikeuttavat liput voit tänä vuonna ostaa ennakkoon netistä. OP Suomenselän omistaja-asiakkaana saat 20 %:n alennuksen konserttilipuista (alennus ei koske Makuja ja musiikkia -tilaisuutta). 

Kannustamme lippuostoksiin Lippu.fi:ssa! Saman lippukaupan löydät myös tämän sivun alaosasta.
Lippujen ulosmyyntihinnat ovat tänä vuonna samat niin verkko-ostoksissa kuin fyysisessä lipunmyynnissäkin – Oulaisten Musiikkiviikot tarjoaa siis lippujen palvelumaksun ostaessasi lippusi verkkokaupasta. Verkkokauppaostosta Lippu.fi perii vain tilausmaksun 1,50 eur tilaus (lippumäärästä riippumaton). 

Meillä käy Smartum, Tyky, Edenred ja ePassi!

Suosittelemme ostamaan mahdollisuuksien mukaan erilaisiin alennuksiin oikeuttavat liput ennakkoon lipunmyyntipisteeltä tai Lippu.fi -verkkokaupasta.

Lipunmyyntipaikalla ja konserttipaikoilla käy maksutapoina myös: Smartum, Tyky, Edenred ja ePassi! 

Edenred-maksujen osalta lippujen hankinta onnistuu Lippu.fi kautta: Lippu.fi-verkkokaupassa tulee siirtyä ensin Edenred-lippukauppaan (tämä löytyy myös Lippu.fi -sivustolta Edenred-lippukauppa nimellä etusivun keskellä olevasta palkista).

Lipputyypit

  • normaalihintainen / eläkeläiset, työttömät, opiskelijat, lapset, varushenkilöt 
  • OP Suomenselän omistaja-asiakas – omistaja-asiakkuusetuuden löydät OP-mobiilista
  • Makuja ja musiikkia -konsertissa lippuvalinta tehdään ruokavalion perusteella (vaihtoehdot: ei erikoisruokavaliota, laktoositon, gluteiiniton, vegaaninen, muu erikoisruokavalio esim. allergeenit)*
    * muu erikoisruokavalio -tapauksissa otamme yhteyttä seurueen yhteyshenkilöön allergeenien yms selvittämiseksi – varausta tehdessä tulee ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Pyörätuoliasiakkaat 

Pyörätuoliasiakkaan saattaja pääsee konserttiin ilmaiseksi – lippu tulee varata myös saattajalle. Yläkoulun salin konserteissa pyörätuoliasiakkaat ohjataan saliin liuskan kautta tai järjestetään paikka ylätasanteelta. Ota yhteyttä lipunmyyntiimme niin järjestämme tarvittaessa opastuksen. 

Lipunmyyntiin liittyvät tiedustelut ja varaukset

Sähköposti: musiikki@oulainen.fi 
Puh. 044 4793 259 / KoronaGalleria (huomioithan, että vastaamme aukiolo- ja työaikojemme puitteissa)
Varatessasi lippua sähköpostitse ilmoita myös puhelinnumerosi ja mahdolliset alennukset. Huomioithan, että lippuvaraus on voimassa rajatun ajan ja varaukset tulee lunastaa sovitusti. Liput vapautuvat uudelleen myyntiin varauksen umpeuduttua. 

Fyysinen lipunmyynti

Fyysinen lipunmyyntimme käynnistyy ke 4.10.2023 klo 16 alkaen KoronaGalleriassa os. Keskuskatu 2.  
Myyntipiste on avoinna gallerian aukioloaikoina ke 16-20, to 10-14, pe 12-18 ja la 10-14.  
Lipunmyyntipiste siirtyy palvelemaan konserttipaikalle aina tuntia ennen konsertin alkua. 

OP Suomenselkä tarjoaa lastenkonsertin valtakunnallisella Lastenmusiikkiviikolla!
Ilmaislippujen jako OP Suomenselän tarjoamaan lastenkonserttiin (Loiskis & Oulaisten Suuri Lapsikuoro la 18.11.) alkaa pe 20.10. klo 12 KoronaGallerialla sekä sähköpostitse. Lippuja jaetaan 550 kpl.