Ida Elina avaa Oulaisten Musiikkiviikot!

Popkanteletar Ida Elina juhlistaa 10-vuotistaivaltaan

Oulaisten Musiikkiviikkojen avauskonsertissa nähdään Oulaisten oma ylpeys Ida Elina. Oulaisista lähtöisin oleva laulaja-lauluntekijä on hurmannut ihmisiä soitto- ja laulutaidoillaan jo vuosia ympäri maailman. Hän on tehnyt kanteletta tutuksi jo kymmenen vuotta niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ida Elina julkaisee merkkipaalunsa kunniaksi tänä syksynä levyn Capital Letters ja lähtee 10-vuotiskiertueelle Suomeen. Häneltä ilmestyi keväällä 2022 kirja, joka kertoo kanteleen uudesta noususta 2000-luvulla ja pikkukaupungin kasvatin noususta ympäri maailmaa kiertäväksi taiteilijaksi.

Ida Elina nousee lokakuun lopussa Oulaisten Merkuriussalin lavalle. Popkanteletar tuli tunnetuksi omasta versiostaan Michael Jacksonin kappaleesta Billie Jean. Nyt kyseisellä videolla on jo yli 200 tuhatta katselukertaa. Ida Elina on tämän jälkeen tehnyt paljon gospel- ja populaarimusiikkia.

Kotiseudulleen konsertoimaan tuleva Ida Elina odottaa innolla Suomen kiertuetta, ihmisten kohtaamista ja yhteisiä kokemuksia. Konsertti järjestetään Merkuriussalissa sunnuntaina 30.10. klo 18.

Tätä kirjoittaessa konsertti on jo lähes loppuunmyyty – mahdollisia vapaita lippuja voit tiedustella lipunmyynnistämme!