Ohjelmisto syksylle 2024 on julki!

Musiikkiviikkojen järjestyksessään 38. ohjelmisto tulevalle syksylle julkaistiin aurinkoisena maanantaina! 3.6. Penttilän talon pihapiirissä järjestetyn Musiikkiviikkojen etkot -tapahtuman yhteydessä oululaiset artistit Peltokurki-duo ja Eereka esiintyivät runsaslukuiselle yleisölle.

Lisätiedot konserteista ja lipunmyynnistä päivittyvät sivuillemme syksyn lähestyessä. Seuraathan siis tiedotteluamme!

Lotta Nevanperä jatkaa kumppanuustaiteilijana!

Oulaisten Musiikkiviikot on solminut uuden kolmivuotisen sopimuksen kuvataiteilija Lotta Nevanperän kanssa tapahtuman visuaalisesta ilmeestä. Tämän vuoden ilme on varta vasten Musiikkiviikoille suunniteltu – seuraavan kolmen vuoden ajan kehittyvässä kuvituksessa kuin myös tapahtumasuunnittelussa tähyillään jo kohti vuotta 2026 eli Musiikkiviikkojen 40-vuotisjuhlavuotta ja Oulu 2026 – Euroopan kulttuuripääkaupunki -vuotta.