Erinin 10 vuotta hunningolla -juhlakiertue musiikkiviikoilla

Musiikkiviikkojen monimuotoinen kolmas viikko käynnistyy keskiviikkoiltana, kun yläkoulun lavalle nousee Erin, 10 vuotta hunningolla-juhlakiertueensa myötä. Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin on yksi maamme suosituimpia ja valovoimaisimpia artisteja. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Hunningolla julkaistiin 2011, ja siitä tuli jymymenestys; levy on ylittänyt moninkertaisen platinan rajan yli 80 000 kappaleen myynnillä. Albumilta jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina. Toiselta pitkäsoittolevyltä vuodelta 2014 löytyy ko.vuoden Vuoden biisi Ei taida tietää tyttö. Erinin tuorein pitkäsoitto Seliseli ilmestyi vuonna 2016. Uusin single Niinku koko ajan ilmestyi huhtikussa 2021 ja se nousi suoraan radioiden soittolistoille sekä Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon. Erin on ansainnut useita Emma-ehdokkuuksia urallaan.

Erin