Mutaveijarit ja Oulaisten Suuri Lapsikuoro vievät musiikkimatkalle kaikenikäiset kuulijat

Muikea ja veikeä lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit vie kuulijansa mutaisille matkoille ja jännittäville vesireiteille! Mutaveijarit on tunnettu energisestä lavaesiintymisestään ja useita eri musiikkityylejä yhdistelevistä mukaansatempaavista lauluistaan, joita kuuntelevat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin.

Vuonna 2020 Mutaveijarit palkittiin Lastenmusiikin Jellonagaalassa Vuoden lastenmusiikintekijänä sekä heidän uusin albuminsa “Nyt mennään!” (2019) palkittiin Vuoden lastenlevynä. Lisäksi levy oli vuoden 2020 Emma-ehdokkaana lastenmusiikkikategoriassa. Mutaveijareiden esikoislevy “Ympäri ämpäri!” (2016) oli niin ikään Emma-ehdokas ja se on myös palkittu Varhaisiän Musiikinopettajien kunniamaininnalla. Tänä vuonna Mutaveijarit on jälleen ehdokkaana, kun Lastenmusiikkipäivän Jellonagaalassa valitaan Vuoden Artisti/Yhtye!

Mutaveijareiden kanssa lavalle nousee Oulaisten Suuri Lapsikuoro, jossa tänä vuonna on mukana noin 70 laulavaa oulaistelaista lasta. Suuri lapsikuoro on ollut mukana Oulaisten Musiikkiviikkojen lastenkonsertissa jo vuodesta 2014 lähtien.

Lauantaina vietetään valtakunnallista lastenmusiikkipäivää, jolloin Oulaisissa yläkoulun salin täyttävä lastenkonsertti tarjoaa musiikkielämyksen kaikenikäisille musiikinystäville.

Mutaveijarit