Orkesterimusiikin helmiä, kauniita aarioita ja suomalaisia yksinlauluja

Kansainvälisesti tunnetuimpiin suomalaisorkestereihin kuuluva Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri (KPKO) konsertoi jälleen Oulaisten Musiikkiviikoilla

Kokkolasta lähtöisin oleva aktiivinen KPKO vierailee säännöllisesti kotimaassa ja ulkomailla. Orkesterin tavaramerkkejä ovat herkästi reagoiva, dynaaminen yhteissointi ja laaja ohjelmisto barokista tähän päivään. Taiteellisena johtajana toimii Malin Broman.

Solistina Oulaisten musiikkiviikkojen konsertissa loistaa raahelaislähtöinen, vuoden 2019 Lappeenrannan laulukilpailun voittanut sopraano Virva Puumala. Hän laulaa konsertissa kauniiden ooppera-aarioiden lisäksi tunnettuja Sibeliuksen, Merikannon, Kuulan ja Melartinin yksinlauluja. Ooppera-aarioista kuullaan Mozartin “Pupille amate” oopperasta Lucio Silla, Puccinin “O mio babbino caro” oopperasta Gianni Shicchi ja Dvořákin “Rusalkan laulu kuulle” oopperasta Rusalka.

KPKO soittaa vierailullaan keskieurooppalaisen ja pohjoismaisen jousiorkesteriohjelmiston helmiä. Konsertin ohjelmiston säveltäjiä ovat Carl Philipp Emanuel Bach, Edward Grieg ja Jean Sibelius. Yksi konsertissa kuultavista jousiorkesteriteoksista on kaunis ja taidokas Jean Sibeliuksen Romanssi C-duuri, op. 42.

Konsertti järjestetään Merkuriussalissa tiistaina 1.11.2022 klo 19. Lippuja on hyvin saatavilla vielä oveltakin. Kahvio palvelee konsertin väliajalla. Tervetuloa!

Lippujen ennakkomyynti
KoronaGalleriassa, os. Keskuskatu 2, 86300 Oulainen
Lipunmyynnin puh. 044 4793 230
musiikki@oulainen.fi

Myyntipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-15.
Lippuja on mahdollista ostaa myös KoronaGallerian aukioloaikoina
ke 16-20, to 10-14, pe 12-18 ja la 10-14.
Huom. Lipunmyyntipiste siirtyy palvelemaan konserttipaikalle aina tuntia ennen konsertin alkua!

Lippuja voi ostaa myös netistä Lippu.fi kautta!