Diandran valovoima näkyy ennakkolippujen myynnissä!

Diandra saapuu valloittamaan Musiikkiviikkojen lavan valovoimaisuudellaan. Artistin suosio on näkynyt hyvin myös lippujen ennakkomyynnissä. Yläkoulun salissa tullaan siis kokemaan upea konsertti suurella yleisöllä! Konsertti toteutetaan puoliakustisella kokoonpanolla, johon kuuluvat Diandran lisäksi pianisti-laulaja Emmi ja viulisti-laulaja Deidre. Diandra soittaa konsertissa myös itse viulua.

Nuoresta iästään huolimatta Diandra on ehtinyt tehdä ja saavuttaa paljon. Hänen musikaalinen taipaleensa alkoi jo lapsena viulunsoiton ja lauluharrastuksen myötä. Diandra opiskeli musiikista itselleen ammatin Lahden konservatoriossa valmistuen sieltä toukokuussa 2013. Muusikon ura sai potkua suositun Idols-kilpailun ja sen voiton kautta vuonna 2012.

Diandra on maineikkaan uransa aikana julkaissut albumit Outta My Head vuonna 2012 sekä Dynamiittii vuonna 2014, jossa kuullaan Diandran yksi tunnetuimmista kappaleista Paha Poika. Vuonna 2015 laulajalta ilmestyi joulualbumi Kerran joulun aikaan. Diandran ääneen voi myös törmätä useiden tunnettujen suomalaisten artistien, kuten Mikael Gabrielin sekä Cheekin hittisingleissä. Vuoden 2013 Uuden Musiikin Kilpailussa laulajatar saavutti kolmannen sijan kappaleellaan Colliding Into You. Diandran onnistuneen muusikon uran ohella hän on ääninäytellyt myös useissa tunnetuissa elokuvissa, kuten vuonna 2012 julkaistun Ice Age 4 -elokuvan suomenkielisessä versiossa.

Useista TV-esiintymisistäkin tutun Diandran musiikkia kuuntelevat sekä vanhat että nuoret – kaikki, jotka pitävät loistavista tulkinnoista ja upeasta lauluäänestä!

Diandra (laulu, viulu)
Deirdre (laulu, viulu)
Emmi (piano, laulu)

AIKA: lauantai 12.11. klo 16 (kesto n. 60 min)
PAIKKA
Yläkoulun sali, Oulaistenkatu 58

Liput 35 / 30 €