Freijan kanssa lavalle nousee Oulaisten Suuri Lapsikuoro!

Lauantaipäivän lastenkonsertissa Freija ja Oulaisten Suuri Lapsikuoro ihastuttavat konsertillaan kaikenikäisiä kuulijoita!

Freija-yhtyeen musiikki perustuu ajattomiin tarinoihin ja säveliin, jotka uusien tulkintojen myötä heräävät uuteen eloon. Kvartetin jäsenet ovat pitkän linjan kansanmuusikoita, jotka ovat toimineet yhdessä vuodesta 2005 lähtien.

Freija on tullut tunnetuksi kansanmusiikkilähtöisestä lastenmusiikistaan sekä äänimaailmasta, joka perustuu ilmavaan instrumentaatioon, heleisiin lauluihin sekä tarttuvaan svengiin. Kaikki yhtyeen jäsenet laulavat ja soittavat useita soittimia. Yhtye on esiintynyt ympäri Suomen konserttisaleissa, festivaaleilla, kouluissa, päiväkodeissa, palvelutaloissa, sekä TV2:n lastenohjelmissa.

Freijan musiikkiin pääsee tutustumaan mm.  satavuotiaan Suomen kunniaksi julkaistun Soiva Kansanlulukirja -opuksen musiikista, Kiekkumaralla sekä Tämän kylän lapsii -levytyksiltä. Lastenmusiikkipäivän Jellongaalassa palkitaan lastenmusiikintekijöitä ja tänä vuonna Freija on ehdokkaana Piilometsän tarinayhtyeessä: Piilometsän portti -albumilla Vuoden lastenmusiikkialbumi-kategoriassa.

Freijan kanssa lavalle nousee Oulaisten Suuri Lapsikuoro! Suuri lapsikuoro on ollut mukana Oulaisten Musiikkiviikkojen lastenkonsertissa jo vuodesta 2014 lähtien ja tänä vuonna kuoron riveissä laulavat Oulaisten painotetun musiikin ryhmien oppilaat sekä seurakunnan lapsikuorolaiset.

Lauantaina Oulaisissa yläkoulun salin täyttävä lastenkonsertti tarjoaa lastenmusiikin elämyksen ja kuorolaulun iloa kaikenikäisille musiikinystäville.

AIKA: lauantai 19.11.2022 klo 15 (kesto noin 60 min)
PAIKKA
Yläkoulun sali, Oulaistenkatu 58

Liput 10 €

Lippujen ennakkomyynti
KoronaGalleriassa, os. Keskuskatu 2, 86300 Oulainen
Lipunmyynnin puh. 044 4793 230
musiikki@oulainen.fi

Myyntipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-15.
Lippuja on mahdollista ostaa myös KoronaGallerian aukioloaikoina
ke 16-20, to 10-14, pe 12-18 ja la 10-14.
Huom. Lipunmyyntipiste siirtyy palvelemaan konserttipaikalle aina tuntia ennen konsertin alkua!

Lippuja voi ostaa myös netistä Lippu.fi kautta!