Sydämellistä energiaa pulppuava Arppa!

Oulaisten Musiikkiviikkojen viimeinen viikonloppu saa huikean avauksen, kun lavalle astelee perjantaina vilpittömällä musiikillaan hurmaava, kovassa nosteessa oleva artistitulokas Arppa. Arpan musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa. Viime kesänä artisti nähtiin mm. Provinssissa, Flow-festivaaleilla ja Haapavesi Folkeilla.

Arppa on haalinut ympärilleen sukupolvensa hurmaavimmat soittoniekat, minkä ansiosta hänen tunnelmallisten tekstien ympärille on rakentunut kaunis ja eheä äänimaailma sekä energinen improvisaatioon perustuva live-elämys vailla vertaansa.

Arpassa vaikuttavat kokkolalaislähtöisen laulaja-lauluntekijä Aaro Airolan lisäksi kitaristi Ville-Veikko Airaniemi, basisti Antti Ahoniemi sekä Haapavedeltä lähtöisin oleva rumpali Okko Saastamoinen. Artistin tähänastisten levyjulkaisujen takaa löytyy suomalaisille musiikinystäville varsin tuttu nimi, sillä kahdella ensimmäisellä albumilla tuottajana on toiminut J. Karjalaisen Väinö-kappaleen innoittaja ja päähenkilö eli Väinö Karjalainen.

Uuden taiteilijasukupolven ja aikakauden sydämellistä energiaa pulppuava Arppa nousee Merkuriussalin lavalle perjantaina 18.11. Arpan nuorempien fanien iloksi Oulaisten Musiikkiviikkojen keikka on ikärajaton! Lippujakin on vielä saatavilla.

AIKA: perjantai 18.11.2022 klo 19
PAIKKA
Merkuriussali, Kosteenkatu 1

Liput 25/20  €

Lippujen ennakkomyynti
KoronaGalleriassa, os. Keskuskatu 2, 86300 Oulainen
Lipunmyynnin puh. 044 4793 230
musiikki@oulainen.fi

Myyntipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-15.
Lippuja on mahdollista ostaa myös KoronaGallerian aukioloaikoina
ke 16-20, to 10-14, pe 12-18 ja la 10-14.
Huom. Lipunmyyntipiste siirtyy palvelemaan konserttipaikalle aina tuntia ennen konsertin alkua!

Lippuja voi ostaa myös netistä Lippu.fi kautta!