Elokuvamusiikkia ja Maisemakuvia Suomesta Anssi Tikanmäen orkesterin esittämänä

Oulaisten Musiikkiviikoille lauantaina 4.11. saapuva Anssi Tikanmäen orkesteri (ATO) soittaa instrumentaalista musiikkia yhdistellen eri musiikkityylejä, kuten kansanmusiikkia, klassista, jazzia ja rockia. Orkesterin omintakeinen musiikki koostuu Anssi Tikanmäen selkeän melodisista sävellyksistä. Kokoonpanossa soittaa Anssi Tikanmäki kosketinsoittimilla, Eljas Tikanmäki kosketinsoittimilla ja rummuilla, Masa Orpana saksofoneilla, Eemil Tikanmäki kitaralla ja viululla sekä Juuso Nordlund bassolla. ATO sai alkunsa vuonna 2002, jonka jälkeen yhtye on keikkaillut erilaisilla festivaaleilla, klubeissa ja konserteissa. 

Haapajärveltä lähtöisin oleva Anssi Tikanmäki on toiminut aiemmin freelance-muusikkona muun muassa rock-artisti Hectorin kanssa sekä soittanut ja tuottanut musiikkia Juice Leskinen Grand Slam -yhtyeessä. Myöhemmin Tikanmäki on sovittanut musiikkia myös muun muassa Apulannalle ja Yö-yhtyeelle.  

Musiikkiviikkojen konsertissa kuullaan orkesterin esittämänä sekä Maisemakuvia Suomesta -levyn musiikkia että orkesterin säveltämää elokuvamusiikkia. Konserttia elävöittävät taustalle heijastetut maisemakuvat sekä elokuvista tehdyt trailerit. 

Konsertin ajankohta on lauantai 4.11.2023 klo 19 ja paikka Satakielisali (Kuntotie 2) 

Kirjoittajina Oulaisten lukion opiskelijat