Guardia Nueva ja Jarkko Ahola tunnelmoivat yläkoulun salissa

Oulaisten Musiikkiviikoilla konsertoiva Guardia Nueva on keskipohjalainen viihdeorkesteri, joka esittää argentiinalaista sekä suomalaista tangomusiikkia. Näiden ohella orkesteri esittää myös viihdemusiikkia, elektrotangoa ja kirkkomusiikkia. Guardia Nueva on tunnettu valovoimaisesta esiintymisestään, kekseliäistä sovituksistaan sekä lahjakkaista soittajistaan. 

Solistina Musiikkiviikkojen konsertissa toimiva Jarkko Ahola on tullut tunnetuksi Teräsbetoni-metalliyhtyeen solistina ja basistina. Ahola on myös soittanut muissa yhtyeissä, kuten Northern Kings, AHOLA ja Dreamtale sekä ollut mukana Raskasta Joulua -kiertueilla. Aholan voimakas ja sielukas ääni on lumonnut niin hevimusiikin, tunnelmallisten ikivihreiden kuin herkkien joululaulujen ystävät.  

Valovoimainen Guardia Nueva ja karismaattinen Jarkko Ahola luovat yhdessä intohimoisen konsertti-illan – Suurella tunteella. Luvassa on rytmisesti ja soinnillisesti kekseliäitä sovituksia sekä jousisoittimien ja harmonikkojen dramaattisia sointuja yhdistettynä Aholan herkkiin tulkintoihin.  

Konsertin kapellimestarina toimii Raimo Vertainen

Konsertti järjestetään perjantaina 3.11.2023 klo 19 ja paikkana toimii Oulaisten yläkoulun sali (Oulaistenkatu 58). 

Kirjoittajina Oulaisten lukion opiskelijat