Loppuunmyyty 4 pientä annosta täyttää Merkuriussalin!

Oulaisten Musiikkiviikot jatkuvat Merkuriussalissa, jonka lavalla nähdään musiikkikomedia 4 pientä annosta. Esitys sisältää illallisen yhdelle ja kolme muuta elämystä. Näyttelijöinä toimivat Martti Suosalo ja Lotta Kuusisto sekä pianon ääressä toimii Iiro Rantala. Martti Suosalo taipuu erilaisiin rooleihin hovimestarista nuotinkääntäjään, kun taas Lotta Kuusisto pitää huolta proseduureista. Iiro Rantala puolestaan näyttäytyy erilaisissa rooleissa pianopedagogista sankarisolistiin. 

Martti Suosalo on suomalainen näyttelijä, joka on esiintynyt useissa kotimaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Lahjakas muuntautuja on esittänyt tunnettuja kulttuurihahmoja, kuten Jean Sibeliusta ja Reino Helismaata. Lotta Kuusisto on näyttelijä ja entinen ammattitanssija. Hän on erikoistunut kaikenikäisille sopiviin esityksiin. Suomalainen pianisti ja säveltäjä Iiro Rantala on tunnettu Trio Töykeät -jazzyhtyeestä. Hän on säveltänyt soololevyjen lisäksi musiikkia muun muassa musikaaleihin, Risto Räppääjä -elokuvaan sekä erilaisille kokoonpanoille. 

Suosalon roolihahmo Arvo Savela on jäyhä suomalainen perusmies, josta ei ole puheiden pitäjäksi. Esityksen yksi pieni annos nautitaan, kun Iiro Rantalan roolihahmo Vladimir Ashkipäivässä saapuu konsertoimaan Suomeen kera notkeiden nuotinkääntäjien (Suosalo). Esityksen aikana yleisö pääsee mukaan myös Iironin pianokouluun, joka on roisilla huumorilla varustettua pikakoulutusta pianonsoiton saloihin. 

AIKAPe 17.11.2023 klo 19  
PAIKKAMerkuriussali Kosteenkatu 1

Liput 35 / 30 eur 

Konsertti on tällä hetkellä loppuun varattu.