OP Suomenselkä tarjoaa lastenkonsertin!

Oulaisten Musiikkiviikoilla soi lastenmusiikki! Unohtumattomat Lastenlaulut – Georg Malmstén -juhlakonsertti juhlistaa suomalaisen lastenmusiikin uranuurtaja Georg Malmsténia ja hänen tuotantoaan. Konsertissa kuullaan Malmsténin rakkaimpia lastenlauluja solisteina suomalaiset huippuartistit Arja Koriseva ja Aki Hietala. Malmsténin kynästä ovat lähtöisin monet ikimuistoiset lastenlaulut kuten Mikki Hiiri -laulut, Lasten liikennelaulu, Hyljätty nukke ja Karhunpoika sairastaa. Nämä molli-Jorinakin tunnetun Malmsténin iki-ihanat lastenlaulut kuullaan nyt tähän päivään sopivina uusina ja raikkaina Loiskis-sovituksina.  

Lastenkonsertit ovat olleet jo pitkään tärkeä osa Musiikkiviikkojen ohjelmistoa. Loiskiksen, Arjan ja Akin kanssa lavalle nousee Oulaisten Suuri Lapsikuoro. Kuoron ja vierailevien orkestereiden välistä yhteistyötä on ollut musiikkiviikoilla jo vuodesta 2014. Tänä lauantaina kuoron riveissä laulavat Oulaisten painotetun musiikin ryhmien oppilaat ja lavalle nousee yli 70 laulavaa lasta!  

Lauantaina Oulaisissa yläkoulun salin täyttävä lastenkonsertti tarjoaa lastenmusiikin elämyksen ja kuorolaulun iloa kaikenikäisille musiikinystäville. Ilmaiskonsertin tarjoaa Suomenselän Osuuspankki. 

AIKAla 18.11.2023klo 15
PAIKKAYläkoulun sali Oulaistenkatu 58