Osallistu Musiikkiviikkojen kävijäkyselyyn!

Olemme avanneet nettiin Musiikkiviikkojen vuoden 2023 kävijäkyselyn.

Oulaisten Musiikkiviikoille osallistui jälleen yli 3000 ihmistä yhdeksän tapahtumapäivän ja koululaiskonserttien aikana. Tapahtumakävijöiden palautteen avulla toivomme saavamme selville, mitä jo pitkään järjestetyltä tapahtumalta toivotaan tulevaisuudessa, missä tänä vuonna onnistuttiin ja missä meillä olisi parannettavaa. Keräämme palautetta myös osallistumisen esteistä, joten voit vastata kyselyyn, vaikka et olisi syystä tai toisesta osallistunutkaan tämän vuoden tapahtumaan – palautteesi on yhtä lailla tärkeä! 

Palautetta voi antaa nimettömänä, ja vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin. Vastauksia toivotaan kaikenikäisiltä ja eri syistä Musiikkiviikoille osallistuneilta ihmisiltä.  

Oman näkemyksensä tapahtumasta voit käydä kertomassa täällä. Kysely on avoinna loppiaisviikonloppuun eli 7.1.2024 asti.    

Vastanneiden kesken arvomme kolme vapaalippua ensi vuoden konsertteihin. Kyselyn vastaukset käsitellään anonyymisti. Jos haluat osallistua lippuarvontaan, jätäthän yhteystietosi. Kiitos vastauksestasi! 

Yhteistyöterveisin,
Oulaisten Musiikkiviikot työryhmä 2023