Musiikkiviikkojen lipunmyyntipiste aukeaa!

Oulaisten Musiikkiviikkojen fyysinen lipunmyynti käynnistyy ensi keskiviikkona. Lipunmyyntipiste on avoinna gallerian aukioloaikoina ja konserttipaikoilla tuntia ennen konsertin alkua. Samalla avautuu myös paikkojen varaus OP Suomenselän tarjoamaan ilmaiseen lastenkonserttiin. “Taikaradio & ystävät” -lastenkonsertissa Siina & Taikaradio –Orkesteri esiintyy yhdessä Oulaisten Suuren Lapsikuoron -kanssa. Paikkoja voi varata ennakkoon samasta päivästä alkaen myös sähköpostitse lipunmyynnistä. 

Nettilipunmyynnin puolella nuorten konsertin rap-artisti Cledos ja lauluyhtye Rajaton ovat odotetusti ennakkomyynnin kärjessä. Nettilipunmyynnissä ulosmyyntihinnat ovat samat kuin fyysisessä lipunmyynnissä.   

Oulaisten Musiikkiviikot on mukana Kaikukortti-kokeilussa mahdollistamassa musiikkielämyksiä. Jokaiseen konserttiin on varattu maksuttomia Kaikukortti-paikkoja, joita voi varata lipunmyyntipisteeltä. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten, perheiden ja ikäihmisten mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.  

Myyntipiste: KoronaGalleria, Keskuskatu 2, 86300 Oulainen  
keskiviikkona 16.10.2024 klo 16 alkaen 
avoinna ke 16-20, to 10-14, pe 12-18 ja la 10-14 

Huom. Lipunmyyntipiste siirtyy palvelemaan konserttipaikoille tuntia ennen konsertin alkua!

Lisätietoa lipunmyynnistä